I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
NYHETER PÅ FUGLER.NET

Tilbake
Skrevet av Oskar Kenneth Bjørnstad den 20/08 2002 kl 00:43
Nytt på siden
Nye endringer på fugler.net

Endringer den 20.8 2002

Siden de fleste har minst 1024x768 i oppløsning på sin skjerm har, jeg endret standardoppløsningen på fugler.net til dette. Har du 800x600 på din skjerm kan du få tilpasset fugler.net til dette ved å trykke på 800x600 under det engelske flagget øverst til venstre. For å lage en link som gjør at du får denne oppløsningen automatisk må du skrive http://www.fugler.net/fn.asp?ol=800

Ellers er sorteringen under noen av valgene på Observasjoner endret. Nå er det kun under 2 siste dager som det blir sortert med NSKF-, LRSK- og andre-observasjoner. Dette er fordi det virket litt sært med denne sorteringen under de andre valgene.

Angående LRSK-observasjoner
Jeg vil spesifisere at en skal huke av for LRSK når en legger inn en ny observasjon så lenge den skal rapporteres til LRSK i aktuellt fylke, selv om den ikke skal beskrives. Er du usikker på om det er en LRSK-observasjon, så kan du klikke på LRSK ved siden av avhukingsboksen. Da vil du få en oversikt over hvor du finner LRSK-listene for hvert fylke. Her mangler det 2 fylker. Har du LRSK-listene til disse og sender dem til administrator, så blir jeg (og mange flere) veldig fornøyd.

Admin
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=NEW1A&News=2&utnr=2&RefSide=A
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid