I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
NYHETER PÅ FUGLER.NET

Tilbake
Skrevet av Oskar Kenneth Bjørnstad den 11/08 2004 kl 03:19
Nytt på siden
Bilder på fugler.net

Nå kan du laste opp bilder på observasjoner som du ikke har lagt inn selv.

Har du sett en fugl og tatt bilder av den og en annen har lagt inn observasjonen på fugler.net, da har du måttet sende bildene til meg for opplasting. Dette er det nå slutt på. Nå kan alle laste opp sine bilder samme hvem som lagt inn observasjonen. Samtidig kan en legge inn sine egne kommentarer til sine bilder som blir knyttet opp mot den aktuelle observasjonen. Det er også automatisk lagring av filnavn, slik at du slipper å kopiere denne over i observasjonen. Om du senere skulle ønske å legge ut et nyere bilde, eller oppdatere informasjonen, kan du enkelt gjøre dette også. Det er også fullt mulig å legge ut flere bilder til hver observasjon. Håper at dette vil gjøre at det kommer flere bilder på fugler.net. Det er mange som savner bilder av fugler, og dette får dere se på som en utfordring. Det trenger ikke å være en supersjeldenhet for å legge inn bilde av den. Alle bilder av observasjoner er velkommne!

Om bildet du har av en fugl ikke skulle passe inn under en observasjon så kan du gå inn på bildegalleriet og legge inn bildet der. Du kan også legge inn bilder fra fuglesteder eller som er tatt i forbindelse med en observasjon. Det må ikke være fugler på bildet. Eneste kravet er at bildet må være tatt i Norge.

Den beste forbedringen er at du nå kan laste opp orginalbilder som er større enn 50kb. Disse vil automatisk bli resamplet til rett størrelse av fugler.net under opplastingen. Dette vil forenkle opplastingen for mange som ikke har egnede fotoprogrammer til å forminske bildene. Bilder som har en høyde eller bredde som er større enn 600 punkter vil også bli resamplet til en passe størrelse.

Håper at dere har mange fuglebilder som dere vil dele med andre.

mvh Oskar
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=NEW1A&News=32&utnr=0&RefSide=A
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid