I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Store antall Tundrasnipe
HEI
Torsdag 09.09 var jeg å kikket etter sjeldne vadere i Hå kommune i Rogaland. Desverre var det ingen å finne, derimot det var en annen interesant ting å se. eit uvanligt stort anntall Tundrasnipe pr. vader i 2 flokker. ca. 3-4 Tundrasnipe pr. 10. vadere.
Det kom også en person til opp til der jeg var som jeg mener sa at han heiter Egeland til etternavn. (som jeg også er meget intereser i skal ta kontakt på e-post sigmarlo@hotmail.com). Denne karen hadde også hatt annsvar for ringmerking i ????..han var jaffalt ikke Jærbu :-)
Det var også han som bemerket det uvanligt høye anntall Tundranipe pr. vader. noe jeg selv ikke var klar over var unormalt.
mitt spørsmål er om noen andre har vert borti noe av det samme når det gjelder Tundrasnipe?
mvh.
12.09.10 08:50 Sigmar Lode (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2916
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid