I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

quiss
Hei,
jeg ble oppringt av en kollega pga. han ble spurt i eit quiss om kor mange uglearter som hekket i Norge.
Jeg svarte 10 arter .
Spurveugle, perleugle, haukugle , kattugle ,jordugle , hornugle, slagugle , lappugle, snøugle og Hubro.
han svarte det jeg sa, og fikk feil????
i quisset sa de at Tårnugle og Kirkeugle også hekket uregelmessigt?
Stemmer dette da?

mvh.
25.09.10 19:25 Sigmar Lode (E-post er skjult)
 
 quiss
 Bare tull. Du har helt rett. Kirkugle har aldri blitt observert naturlig i Norge. Kun et par rømte tamfugler. Tårnugle er heller aldri funnet hekkende. Så sjeldent som den besøker Norge tror jeg at den aldri vil hekke her heller.
Slik blir det dessverre ofte når folk som ikke har peiling på fugl skal lage quizspørsmål. Mye idioti de finner på ulike nettsteder.
Men Sigmar: Som dreven quizdeltager selv, er det jo å støtte juks å svare på slike spørsmål under quizzen. Juksing under quiz er bare tåpelig og en skikkelig quizzer driver ikke med slikt :-)
 26.09.10 21:34 Rune Hallbjørn Jensen (E-post er skjult)
 
 quiss
 hehe :-)
Det tenkte eg aldri på før du nevnet det nå. Må innrømme at du har eit poeng!! :-)
 26.09.10 23:01 Sigmar Lode (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2919
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid