I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Storfugl reir
Kom over et storfuglreir tidligere i høst med 6 egg.Eggene var klekket og lå midt i reiret.Kan noen si noe om ungene er blitt spist opp i reiret?Pleier røya å rydde bort egg rester?Ungene er garantert spist opp på et eller annet tispunkt da de ikke er i området.(mine tre dyktige fuglehunder har fortalt meg det.Bruker røya reiret to år på rad eller lager hun nytt hvert år?

Toril
05.10.10 20:24 Toril Westgaard Simonsen (E-post er skjult)
 
 Storfugl reir
 tidlig i høst?
virket noe sent?
Rekner nesten med at du veit at ungene til Hønsefuglen forlater rede så fort de er tørre etter klekking.
De kan da også forlate selve området, og dermed ikke bli sett mer.
Tror ikke de hekker samme sted år etter år, men favorittplasser finnes nok, og vil da bli brukt hyppigere, om ikke nødvendigvis samme fugel.
Selv har eg bare funnet rede en gang av Storfugel, og det var på toppen av en ås inne ved eit hjørne i fjellet i lyngen godt beskyttet i front av en tett unggran. Kan gjerne se for meg at det kan ver en slik "favorittplass" som blir brukt mer en en gang

mvh
 06.10.10 21:37 Sigmar Lode (E-post er skjult)
 
 Storfugl reir
 Hei Sigmar

Jeg viste faktisk ikke at røya tar med seg ungene allerede samme dag de blir født og drar på "tur" med dem.Jeg har gått på storfugl reir flere ganger i området med da med ca 500m avstand fra hverandre.Erfaringen min med disse kullene er at ungene blir i området men jeg har nå lest meg til at det er uvanelig.Reirene har jeg funnet fra glissen furuskog til mørk granskog men reirene har ikke vært særlig godt skjult.Dessverre er det mye mår i området så jeg regner med at den forsyner seg godt.
Sent å finne reiret tidlig i høst??Skjønte ikke hva du mente med det.Jeg går forøverig ikke i skogen før båndtvangen er opphevet :-)

Toril
 07.10.10 15:48 Toril Westgaard Simonsen (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2923
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid