I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Da var det slutt
Artobservasjoner.no henvises man til.Gud bedre.
Har en rask maskin på jobbet, men innlogging der tar noenganger lengere tid enn jeg gidder å vente. Og ikke sjelden er websiden der, eller deler av den nede.

Jeg synes det var bra som det var.

Det blir litt som med grunnloven i Oslo Sporveier (nå Ruter): et stoppested legges alltid ned for å kunne opprettes på et sted som innebører mer ulempe for passasjerene.
18.01.11 15:16 Tom S. Lange (E-post er skjult)
 
 Da var det slutt
 Trist at det ble en sakte død slik på denne siden. Har likt både diskusjoner, observasjoner og bilder her inne, men den stor konkurrenten Artsobservasjoner tok knekken på denne siden. Den var høyt ranket internasjonalt også. Takk til alle som har derevet siden, spesielt til deg Oskar. Den kommer til å bli savnet av flere enn meg det vet jeg.
 20.01.11 00:01 Rune Hallbjørn Jensen (E-post er skjult)
 
 Da var det slutt
 Det er bare observasjonsdelen og førsteobservasjon som er slutt for innlegging. Alt annet fortsetter som før. Når jeg får tid og versjon 2.0 av artsobservasjoner.no er klart vil jeg muligens oppgradere denne siden også. Men jeg ser ikke noe poeng i å holde observasjonsdelen åpen lenger.
 21.01.11 10:08 Oskar Kenneth Bjørnstad (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2939
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid