I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Fuglestellen i Kirkenes med omgivning
Hej,
jag kommer fra Finland och kommer att besöka Kirkenes för ett par dagar 4 - 6.3. Kan någhon berätta för mej om det finns någon extra bra lokal inom 150km fra Kirkenes som jag "måste" besöka.
Eller är alla fjordar lika bra?

Vilka arter kan jag förvänta mejden tiden på året?

Tack på förhand för all hjälp...
Micha
22.01.11 09:05 Micha Fager (E-post er skjult)
 
 Fuglestellen i Kirkenes med omgivning
 Innen 150 km fra Kirkenes finnes mange gode lokaliteter. Jeg ville fått med meg Neiden- og munkefjorden, samt varangerfjorden (eller deler av denne). De indre delene av varangerfjorden med varangerbotn og utover til ca Vadsø (ca 180 km) via Nesseby (ca 140 km) er definitivt verdt å ta med seg. Aktuelle arter er bl.a. stellerand, praktærfugl, polarmåke, grønlandsmåke og lommer.

Kan forøvrig anbefale boken "Guide til norges fugleliv" av Bjørn Olav Tveit dersom du vil ha en utmerket guide til området (og Norge forøvrig).

mvh
Thomas
 29.01.11 01:52 Thomas Kvalnes (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2942
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid