I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Hvilken fugl?
Trodde jeg hadde min vanlige gjest gjennom hele vinteren på besøk på terassen, nemlig gulspurven. Men så ser jeg at fuglen har en markert hvit flekk på hver av tertiærene og da kan det vel ikke være en gulspurv? Har bare Gyldendals store fugleguide og er dessuten en novise når det gjelder artsbestemmelser så jeg forsøker å få hjelp her. Fikk ikke tatt bilde av fuglen men som sagt bortsett fra de hvite flekkene var jeg helt sikker på at det var en gulspurv hann.
28.03.11 19:49 Geir Vetterstad Skinnes (E-post er skjult)
 
 Hvilken fugl?
 sjekk om du har sett ein grønnsisik
 31.03.11 09:09 Jan ove Sagerøy (E-post er skjult)
 
 Hvilken fugl?
 Takk for tips, men den er det ikke. De hvite feltene var ganske så markerte og nærmest firkanta.
 02.04.11 20:02 Geir Vetterstad Skinnes (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2959
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid