I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Rensing av uglekasser
Hei, jeg har i noen år hatt noen uglekasser i østmarka i Oslo.
Pga ryggproblemer har jeg ikke klart å følge de opp de siste årene.
Jeg ver at det var kattugle-hekking i en av de i fjor, men det er alt jeg vet.
Det som "bekymrer" meg er at kassene vel skulle vært renset?
Det er sikkert mye uhumskheter i de, men å ta med stige i skogen og rydde kassene klarer jeg ikke i den helsetilstanden jeg er i nå.
Så spørmålet mitt er hvor nødvendig dette er?
Jeg har lest at uglene ikke selv gjør noe for å rydde eller "ordne opp" der de hekker, så jeg er redd det skal være lopper og annet utøy, evt. bedervede kadavre i kassene.
Noen som har noe råd om hva jeg bør gjøre?
Bør jeg sørge for å få kassene fjernet når jeg ikke kan følge de opp?
24.05.11 15:03 Øivind Hansen (E-post er skjult)
 
 Rensing av uglekasser
 Du bør la kassene henge. Det går mange år mellom hver gang jeg reingjør uglekassene mine, blir en del drit etter en hekkesesong, men dette er ikke noe hindring for at de blir brukt neste år.

mer om uglekasser se fuglevennen
http://www.fuglevennen.no/tidsskrift/
 28.05.11 00:55 Anders Bjordal (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2968
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid