I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

HJELP -stell av musvåk som har falt ut av rede-
hei, jentene mine har funnet 2 musvåk-unger som har falt ut av redet i uværet( 1 død å en levende). Foreldrene er ikke å se noe sted, å jentene mine kom hjem med denne lille krabaten. Den veier mellom 20-50gram å har fått fjærdrakt å åpne øyer. Dette er helt klart en rovfugl så jeg har prøvd å gi den kjøttdeig men det virker ikke som den spiser på egenhånd. Hva er det best å gjøre her?? er fuglen så liten at det ikke er noen vits i å prøve å stelle den? er det i det hele tatt mulig? å hva er evt beste "veien å gå??"
24.07.11 20:13 Jan Robert Paulsen (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2973
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid