I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Spurveugle
i dag smalt det i ruta.... ei spurvugle krasjet og landet på plattingen. den satt bare der og vi tok den inn. Vi kan stryke den på hele kroppen, ta den inni handa og sette den tilbake igjen på gardinstanga... virker meget merkelig. den flyr fint og ser ikke ut til å være skadet. men gøy er det uansett.

Er dette vanlig av en spurveugle?
05.01.12 21:25 Thomas Meyer (E-post er skjult)
 
 Spurveugle
 Fugl som kolliderer med vinduer, kan få indre skader som ikke er synlige. De kan se forholdsvis OK ut, men så dør de plutselig. Hvis de ikke har store, indre skader, pleier fugler å kunne komme til hektene igjen etter en slik kollisjon. Det tar fra noen timer og opptil noen dager. At en fugl renner på ruta er IKKE noe gøy!
 09.01.12 18:23 Anders Bjordal (E-post er skjult)
 
 Spurveugle
 I sommer fløy en grønnspett på stuevinduet vårt. Det smalt! Fuglen vinglet avgørde mot skogen så lang vi kunne se den, godt over 100 meter.
Det ble en flekk på ruta, med litt våt jord og noen dun. Spetten hadde sittet og spist maus ved en bjørkestubbe, bare få meter fra vinduet i flere minutter før den plutselig fløy mot vinduet. Ble trolig lurt av reflekser av trær i vinduet.
 16.02.12 13:12 Tom S. Lange (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2981
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid