I juli 2000 ble fugler.net åpnet, og har hatt et aktivt virke helt frem til artsobservasjoner.no åpnet. Etter den tid har aktiviteten dalt. Derfor er det bestemt at fra 1. juli 2012 så skal fugler.net kun være en nettside som er et historisk dokument og hvor det ikke kan legges inn ny informasjon.


Forside

Observasjoner:
- siste 2 dager
- siste 14 dager
- NSKF-arter
- NSKF og LRSK-arter
- sist inn først
Førsteobservasjon


Bilder/galleri
Nyheter
Artikler
Brukere
Statistikk
Diskusjonsforum
Bruktsalg
Aktiviteter
Linker

FAQ / Hjelp
Hva er fugler.net

okb@fugler.net
DISKUSJONSFORUM

På grunn av useriøse innlegg og innlegg som oppfordrer til ulovligheter har jeg dessverre sett meg nødt til å endre litt på diskusjonsforumet. Fra nå av får du ikke legge inn innlegg uten at du er logget på som medlem. Når du legger inn ditt innlegg vil dette koples opp mot ditt medlemsskap, samt at tid og IP-adresse vil bli logget. Du kan fremdeles legge inn innlegg som "anonym" utad, men administrator har mulighet for å se hvem som har lagt inn innlegget. Med andre ord så vil du forbli anonym utad om du endrer navnet under innleggelse, men admin har mulighet til å se hvem som har lagt inn innlegget.

Håper at dette ikke legger noen demper på aktiviteten. Dere er alle velkommen til å legge inn innlegg, så lenge dere holder dere innenfor sømmelige grenser!

Største antall beskjeder vist på en gang: 15 - 30 - 50 - 75 - 150 Nåværende verdi 30Du må være pålogget for å legge inn innlegg. -- Tilbake

Brunnakke i Akerselva
Så i helgen, lørdag og søndag det jeg mener var en brunnakke i en åpen kulp i Akerselva, litt nedenfor Stillatorvet. Den spiste brødbiter som ble kastet ut i vannet. Mindre enn stokkand, men var frempå med nebbet når stokkendene ble for frekke.
Første gang jeg har sett brunnakke her om vinteren.
15.02.12 14:13 Tom S. Lange (E-post er skjult)
 
 Brunnakke i Akerselva
 Dette kan nok stemme. Et raskt søk på artsobs viser at 1 ind har vert observert på diverse lokaliter i oslo i år. Fuglen er ringmerket og ble senest rappotert inn i dag fra Vigelandsparken.
 19.02.12 21:16 Anders Bjordal (E-post er skjult)
 
 Brunnakke i Akerselva
 Så denne anda igjen i dag, etter at den har vært savnet noen dager. Ad brunnakke:De hvite feltene på siden ligner brunnakkes, men de brune fjærduskene som står bakover på nakken sees ikke på bilder av brunnakke i fuglebøkene. La også merke til at øvre del av brystet er langt lysere enn på bilder av brunakke. Nebbformen stemmer med brunnakke, men er ikke rødlig. Kan ikke se at denne fulgen er ringmerke,som nevnt om brunnakken i Vigelandsparken. Anda kan observeres i en dam i Akerselva, like ovenfor gangbrua mellom blokkene i Frysjavbegen og gangvegn på østsiden av elva, ca 300 meter nedstrøms fra Stillatorget. Håper noen kunnskapsrike eventuelt kan bekrefte eller avkrefte antagelsen om brunnakke.Fuglen er tammere nå, og kommer på ca 6 - 7 meters avstand.
 05.03.12 22:00 Tom S. Lange (E-post er skjult)
 
 Brunnakke i Akerselva
 Ja, da var saken oppklart. Det er en laksand-hunn.
Har sett laksand-før i Akerselva, faktisk også i denne kulpen, men bare hanner, som har mye mer hvitt i fjærdrakten.
 07.03.12 14:36 Tom S. Lange (E-post er skjult)
Link til denne siden: http://fugler.net/fn.asp?nowpage=8&max=30&id=2983
Birding Top 500 Counter
Linker til vår sponsor Natur og Fritid